Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 23:17

Αύριο του Μανού | Βλέπει Σένκα

Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων για την απόκτηση ή μη του Μανουδάκη βρίσκονται στον ΑΟΣ. Παράλληλα οι "Συριανοί" εντείνουν τις προσπάθειες τους για να κάνουν ακόμη μία μεταγραφική υπέρβαση.

Η διοίκηση των "πρωτοπόρων" του 1ου ομίλου πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπία παραγόντων του Αίαντα, όπου οι δύο πλευρές φαίνεται πως βρήκαν τη χρυσή τομή και πολύ πιθανό αύριο ο Κυριάκος Μανουδάκης να βάλει την υπογραφή του και πλέον να ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του ΑΟ Σύρου.

Υπέρβαση

Στο μεταξύ ο ΑΟ Σύρου εξετάζει περιπτώσεις παικτών που τον απασχολούν, κρυφοκοιτάζοντας παράλληλα αυτές των: Ξένου που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Μυκόνου, αλλά και αυτής του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα απέχει από της δραστηριότητες του Αίαντα. Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι, η διοίκηση του ΑΟΣ θα κάνει την υπέρβαση και την μεταγραφική του χειμώνα, αποκτώντας ποιοτικούς και "εντεκαδάτους" παίκτες.

Δοκιμάζει Σένκα

Πιο άμεσος και υλοποιήσιμος μεταγραφικός στόχος φαίνεται να είναι αυτός του 19χρονου Βαγγέλη Σένκα του ΑΟ Πάρου, ο οποίος από σήμερα βρίσκεται στη Σύρο, όπου αύριο θα δοκιμαστεί, περνώντας από το μικροσκόπιο του Μάκη Πούλου. Ο παίκτης έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται ως «μικρός», ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι ότι έχει τι δυνατότητα να αγωνίζεται εξίσου καλά σε πολλές θέσεις.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares